با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
مقاله بیان ساده شده نظریه نیمرسانا؛ نیمرسانا ماده ای است که مقاومت ویژه آن خیلی کمتر از مقاومت ویژه عایق و در عین حال خیلی بیشتر از مقاومت ویژه رساناست، و مقاومت ویژه اش با افزایش دما کاستی می پذیرد. مثلا، مقاومت ویژه مس ۸-۱۰اهم – متر کوا رتز۱۰۱۲ اهم – متر، و مقاومت ویژه مواد نیمرسانای، یعنی سیلیسی
ایان نامه کارشناسی ارشد برق و الکترونیک، با موضوع تشخیص نوع مدولاسیون دیجیتال با استفاده از شکل منظومه ای، معرفی اجزای تشکیل دهنده یک سیستم مخابراتی دیجیتال و کانال های مخابراتی، سیر تحول و توسعه سیستم های مخابراتی دیجیتال از منظر تاریخی، تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم های دیجیتال...
مقاله انواع ترانزیستور، ترانزیستور در سال 1947 در آزمایشگاه های بل هنگام تحقیق برای تقویت کننده های بهتر و یافتن جایگزینی بهتر برای رله های مکانیکی اختراع شد. لوله های خلاء، صوت و موسیقی را در نیمه اول قرن بیستم تقویت کرده بودند اما توان زیادی مصرف می کردند و سریعا می سوختند.
استاندارد IEEE به شماره ANSI/IEEE Std 421.1-1986؛ یکی از معتبر ترین سازمان های در امر استاندارد گذاری سیستم ها،ابزار الات الکتریکی،برق کشی صنعتی و مسکونی و .... IEEE است .
پروژه ترانسفورماتورهاي اندازهگيري؛ ترانسفورماتور اندازهگيري، يك وسيلهي الكتريكي است كه جريان و ولتاژ اوليه (پريمر) را با همان كيفيت فقط مناسب براي سنجش در دستگاههاي اندازهگيري، دستگاههاي كنترل و رلهها و وسايل حفاظتي به طرف ديگر (دومين يازكوندر) انتقال ميدهد.
چکیده: فصل اول هنگامي كه درباره نانوفناوري شروع به جستجو و مطالعه كنيد، به موضوعات ومواد مختلفي بر مي خوريد بنابراين ممكن است نانوفناوري رشته ايكاملا گسترده به نظر می آيد كه موضوعات آن ربط چنداني به هم ندارند. به طوركلي مطالعات نانوفناوري را مي توان به سه دسته تقسيم كرد. اگرچه روشهاي تحقيقاتي در...
پنل تلویزیون های LCD و LED تقریبا مشابه هستند. در پنل LCD هر پیکسل از سه سلول با رنگ های اصلی ولی از جنس کریستال مایع تشکیل شده که پس از عبور جریان هر سلول کریستال متناسب با جریان پلاریزه شده، و رنگ های تصویر را تشکیل می دهند ولی بدلیل اینکه این سلول ها, نوری از خود ساطع نمی کنند با قرار دادن یک صفحه نورانی (LED backlight) پشت پنل تصویر تشکیل می گردد. در LED این منبع نور مجموعه ای از LED هاست که گرمایی ساطع نمی کنند و بهترین تکنولوژی در این زمینه هستند.
قبل از شروع مبحث آموزشی اینو هم باید بگم که در کل این ای سی یکمقایسه ای بین دو ورودی خودش انجام میده و بعد یک خروجی را همراه با تقویت سطح ولتاژ به شما تحویل میدهد که مقدار تقویت ولتاژ به دست شماست.
وضیحات الکترونیک
ولتاژ (V)
15
فرمت پایه ها
PDIP300
تعداد پایه
۸
توضیحات آپ امپ
پهنای باند (MHz)
1
ماکزیمم آفست ورودی (mV)
6
محدوده دمای کاری(C)
0 / 70
نوع آپ امپ
High Gain
تعداد تقویت کننده
۱
آی سی LM741 یک آپ امپ شامل یک تقویت کننده عملیاتی پر کاربرد می باشد.
این تقویتکننده ها از پایداری بالایی برخوردارند.، و با اتصال ترکیب مناسبی از عناصر خارجی مثل مقاومت،خازن،دیود و غیره به آنها،می توان انواع عملیات خطی و غیر خطی را انجام داد.به اختصار آپامپ نامیده می شو ندو به صورت مدار مجتمع در دسترس قرار می گیرند.
از ویژگیهای اختصاصی تقویتکننده های عملیا تی ورودی تفاضلی و بهره بسیار زیاد انهاست
این المان الکترونیکی اختلاف میان ولتاژهای ورودی در پای های مثبت و منفی را در خروجی با تقویت بسیار بالایی آشکار می سازد.حتی اگر این اختلاف ولتاژ کوچک نیز باشد.،آن را به سطح قابل قبولی از ولتاژ در خروجی تبدیل می کند.
Op-Amp همواره دارای دو پایه مثبت و منفی در ورودی است که این دو پایه ورودی مستلزم یک پایه در خروجی هستند.
پایه ورودی مثبت را در اصطلاح لاتین noninverting و پایه منفی را inverting می گویند.
اگر inverting > noninverting(یعنی پایه معکوس کننده دارای ولتاژ بزرگترباشد)خروجی به سمت منفی VSS اشباع می شود.منظور از منفی VSS مقدار منفی ولتاژ تغذیه آی سی است. مثلا اگر ولتاژ ورودی ۵ ولت باشد و ورودی پایه منفی دارای ولتاژی بزرگتر از ورودی پایه مثبت باشد.خروجی به سمت منفی ۵ ولت به اشباع می رود. و برعکس اگر inverting < noninverting (یعنی پایه غیر معکوس کننده دارای ولتلژبزرگتر باشد).خروجی به سمت مثبت VSS اشباع می شود.مثلا اگر تغذیه آی سی ۵ ولت باشد و ورودی پایه مثبت دارای ولتاژی بزرگتر از پایه منفی باشد خروجی به سمت مثبت ۵ ولت به اشباع می رود بدون قرار دادن فیدبک از خروجی به ورودی، ماکزیمم اشباع در خروجی با کمترین اختلاف ولتاژ در پایه های مثبت و منفی ورودی بوجود می آید.در این حالت مدار شما بسیار نویز پذیر است.
مدار۱-استفاده از ۷۴۱ برای ساخت نوسان سازی(عملی)
مدار۲-استفاده از ۷۴۱ به عنوان تقویت کننده ی ورودی رادیویی(عملی)
کتاب اطلاعات جیبی منطق دیجیتال تهیه شده توسط شرکت تگزاس اینسترامتز، چاپ 2007 .احتمالا با اهمیت این نوع کتاب های مرجع آشنا هستید.
به عنوان یک مهندس برق، یا حتی یک دانشجوی برق، یا حتی یک طراح مدارات منطقی، همراه داشتن چنین کتاب هایی لازم، بلکه ضروری است.این کتاب دو استفاده ی مهم دارد، یکی اینکه شما در یک مدار، یا سرکلاس، یا هر جای دیگری به یک آی سی بر می خورید که شمارهای روی آن درج شده، ولی نمی دانید این آی سی دقیقا چه کاری انجام می دهد، و یا مثلا می خواهید بیشتر با ساختار و سازوکار درونی آن آشنا شوید؛ در این صورت شما می توانید با مراجعه به این کتاب به راحتی مشخصات آی سی مورد نظر را پیدا کنید.
از طرفی به عنوان یک طراح هم ممکن است گاهی به دنبال یک آیسی خاص باشید، که هر چند مشخصات کاری اش را می دانید ولی نام آن آی سی بخصوص و اینکه آیا اساسا چنین آی سیای با مشخصات دلخواه شما وجود دارد یا نه را نمی دانید، به عنوان یک مثال ابتدایی فرض کنیم که شما در مداری که طراحی می کنید نیاز به دو گیت چهار ورودی NAND پیدا می کنید، می خواهید ببینید که شماره ی آی سی مورد نظر چند است، با مراجعه به این کتاب می توانید همه ی این مشخصات و بسیاری از مشخصات دیگر آی سی مورد نظرتان را پیدا کنید . در ضمن تو این کتاب عبارت SN74 از اول نام آیسی ها فاکتور گرفته شده.
آی سی acs712 یک اندازه گیر جریان AC و DC با ایزولاسیون دربرابر ولتاژ تا ۲٫۱ kVRMS با مقاومت داخلی خیلی کم که مناسب کاربرد در صنعت ، مخابرات و…میباشد نحوه عملکرد این آی سی بدین صورت میباشد که جریان مورد نظراز پایه مورد نظر آن عبور میکند و آی سی مانند امپر متر به صورت سری در مسیر جریان عبوری قرار میگیرد و از خروجی آی سی میتوان مقدار جریان عبوری را بدست آورد
کتاب Practical Design Of Power Supplies شامل اصلی ترین و بنیادی ترین مباحث در زمینه منابع تغذیه است. این کتاب با مثال های فراوانی که در اختیار خواننده قرار می دهد به آسانی وی را با اصول یک منبع تغذیه آشنا می کند. کتاب طراحی عملی منبع تغذیه نوشته Ron Lenk مشتمل بر 280 صفحه به زبان انگلیسی می باشد و سر فصل های زیر را شامل می شود :
Introduction
Practical Selection of Topology
Practical Selection of Components
Practical Guide to Instrumentation
Practical Design of Magnetics
Practical Feedback Design
Practical Design of Control and Monitoring Circuitry